A La Carte-, grupi ja buffee toitude valmistamine vastavalt menüüle ja retseptidele. Ettevalmistuste tegemine. Töökoha, seadmete ja töövahendite korrashoid.
Job Requirements:
Nõuded:
Tõsine huvi kokanduselu vastu. Erineva tooraine tundmine. Hea pingetaluvus, kohusetundlikkus, kiirus, täpsus. Positiivsus, sõbralikkus ja abivalmidus.
Hea meeskonnatöö oskus. Tahe ja võime areneda, proovida ja õppida. Varasem töökogemus A La Carte restorani kokana. Valmisolek töötada ka õhtustel aegadel ja nädalavahetusel.
Haridustase: üldkeskharidus
Keeleoskus: ET
Kandideerimise dokumendid: CV
Töökogemus sarnasel ametikohal: vähemalt 1 aasta
Job Benefits:
Põnevat tööd pidevalt areneva menüü ja kvaliteetse toorainega. Heas korras tehnikaga kööke ja häid olmetingimusi. Toetavat ja sõbralikku meeskonda. Hotelli siseseid soodustusi. Motiveerivat tulemustasu. Paindlikku töögraafikut, võimalus töötada täis või osalise tööajaga. Ujula, saunakekuse ja jõusaali kasutamist. Ööbimisvõimalust Vihula mõisas.
Salary:
1300
Job Duration:
tähtajatu
Job Time:
Full time | Part time | Operating time with hourly reading
Offer end date:
10.05.2024
Additional Contact Info:
Indrek Tiisk Osakonnajuhataja 5299579 tiiskindrek@gmail.com