Menu
Notifications
  • News
  • Instrutec ja Greenexpo 2023 esitlevad tulevikutrende

Instrutec ja Greenexpo 2023 esitlevad tulevikutrende

Pressiteade
Eesti Näituste AS
28.09.2023

Rahvusvaheline tööstusmess Instrutec ja taastuvenergiamess Greenexpo toimuvad 12.-14. oktoobril Eesti Näituste messikeskuses. Teist aastat järjest on messid ühendanud jõud ning toovad messihalli korraga kaks tähtsat tööstuse ja tehnoloogia valdkonda.

Instrutecil saab ülevaade tööstuse valdkonnast

Instrutec on 27-aastase ajalooga business to buisness (B2B) mess, kus valdkonna ettevõtted saavad võimaluse tutvustada oma uusimaid tooteid ja teenuseid, kohtuda klientidega ning leida uusi koostööpartnereid. „Hea meel on, et nii paljud leiavad igal aastal tee messile, suur aitäh meie osalejatele, kes messil põnevaid tooteid näitavad,“ ütleb Instrutec projektijuht Kristiine Herkel.  Suuremate väljapanekutega on esindatud säästliku tootmise jaoks tööjaamade, riiulisüsteemide ja intralogistika süsteeme tootev BeeWaTec Baltic, esmakordselt Eestis tutvustatakse laias valikud pneumaatilisi Bizon tööriistu. Easycut OÜ tegeleb CNC-metallitöötlemisseadmete jahutus-määrdevedelike (emulsioonidega) ning EMJ Metals pakub allhankena lehtmetalli lõikamis- ja painutamisteenust. Invendor esitleb esimest korda oma uut kaalupõhist lahendust: ScaleLocker, kus kaupade laoliikumised registreeritakse nüüd automaatselt tänu tarkadele kaaludele. VRV METAL on Baltikumi suurim laiendatud ja perforeeritud metallplaatide ja -rullide müüja. 3D maailm võtab messile kaasa 3D printeri Ultimaker S7, mis on selle ala tippsõna ja kõrgekvaliteediliste osade 3D printimine on imelihtne. Instrutecilt saab hea ülevaate Eesti tööstuse- ja tehnoloogiavaldkonnast, kuid messilt leiab ka rahvusvahelisi eksponente Soomest, Lätist, Leedust ning Poolast.

Greenexpo esitleb taastuvenergia lahendusi

Greenexpo on taastuvenergia- ning rohelist eluviisi propageeriv rahvusvaheline mess, mis toob kokku eksponendid, eksperdid, äripartnerid ja huvilised üle maailma. Greenexpo koordinaator Toni Käsper usub, et messi näol on tegemist investeeringuga tulevikku. Greenexpo võimaldab B2B ja B2C partnerlussidemete loomist, et stimuleerida majanduskasvu ning koostööd ettevõtete, valitsuste ja ühiskonna vahel, aidates samas vähendada ressursside tarbimist ning tõsta tootmise energiatõhusust. Messil aset leidev foorum „Roheline eluliin“ tutvustab uusi tehnoloogiaid ja nende kasutuselevõttu, uuenduslikke ärimudeleid ning taastuvenergia toetuspoliitikat ja rahastamisskeeme. Programm sünnib koostöös partneritega, et anda edasi parimaid ning silmapaistvamaid tulevikuideid ja praktikaid. Messist võtab osa mitmed roheenergia aktiivsed eestvedajad, osalejad ja külalised Eestist, Lätist, Ükrainast, Poolast, Prantsusmaalt ja Hispaaniast. Erinevate valdkondade esindajad tutvustavad oma tooteid ja tehnoloogiaid alates elektritranspordist, päikese-, tuule- ja hüdroenergia valdkonnast kuni bioenergia, jäätmekäitluse, loodustoodete ning keskkonnakaitseni.

Instrutecil võisteldakse elektroonika käsijootmises

Messil toimub IPC maailmameistrivõistluste eelvoor jootmises ning võitja pääseb novembris toimuvatele maailmameistrivõistlustele. Võistlusel tuleb tunni ja jooksul etteantud komponentidest kokku monteerida pindmontaaž- ja läbiviiktehnoloogiaid kasutav elektroonikaseadme trükkplaat. Ülesanne vajab täpsust ja osavust, kuid kõige olulisim on, et seade peab tööle hakkama. Võitjaks kuulutatakse võistleja, kes koostab toimiva koostu kõige kvaliteetsemalt ja kiiremini. Võistlust korraldab Eesti Elektroonikatööstuse Liit.

Kõik huvilised on oodatud osa saama tööstus- ja tehnoloogiamessi melust. Olgu siis eesmärgiks kogemuste ja ideede vahetamine, uute müügikanalite otsimine, uute toodete/teenuste kohta tagasiside saamine, seadmete ostmine või müümine, klientidega ja erialainimestega kohtumine, uute tehnikate või töövõtete tutvustamine, uute ärisuhete loomine või huvitava programmi tarbimine.

Lisainfo:
Kristiine Herkel
Instrutec 2023 projektijuht
+372 613 7337
instrutec@fair.ee
Messil osalevad firmad leiab: www.instrutec.ee

Toni Käsper
Greenexpo 2023 koordinaator
toni.kasper@greenexpo.ee
Messil osalevad firmad leiab: www.greenexpo.ee

List of Participants

Instrutec gives a good overview of the Estonian industrial and technological sector, but also features international exhibitors from Finland, Latvia, Lithuania and Poland. Instrutec brings together industrial and technology companies and professional associations, and offers seminars and workshops.

Enter

Contacts of organizer

Pirita tee 28, Tallinn

WE RECOMMEND WE RECOMMEND