Menu
Notifications
  • News
  • Instrutec 2023 toimub 12.-14. oktoobril Eesti näituste messikeskuses

Instrutec 2023 toimub 12.-14. oktoobril Eesti näituste messikeskuses

Pressiteade
Eesti Näituste AS
05.06.2023

Eesti suurim rahvusvaheline tööstusmess Instrutec tuleb taas. 28. Tallinna rahvusvaheline tööstus-, tootearendus-, tootmistehnika-, tööriista-, allhanke- ja tehnohooldusmess toimub 12.-14. oktoobril Eesti Näituste messikeskuses.

Instrutec on 27-aastase ajalooga business to buisness (B2B) tööstusmess Eestis. Messil saavad tööstusvaldkonna ettevõtted tutvustada oma uusimaid tooteid ja teenuseid, kohtuda klientidega ning leida uusi koostööpartnereid. Messi tähtis eesmärk on ka eriala edandada ning kutsekoolid on olnud pikaajalised koostööpartnerid. Sel aastal toimub esmakordselt praktikalaat. Kõigil firmadel on võimalik pop-up alal leida õpilaste seast praktikante, kes eriala edasi viivad. Lisaks on messil eraldi tsoon startupidele ja alustavatele ettevõttetele oma visiooni näitamiseks ja ehk ka hea hüppelaud järgmise ükssarviku sünniks.

Instrutec ja Greenexpo ühe katuse all

Kaks suurt tehnoloogia ja tööstuse valdkonda saavad kolmeks päevaks messikeskuses kokku. Samaaegselt toimub teistkordselt rahvusvaheline taastuvenergia mess GREENEXPO, kus osalevad taastuvenergia valdkonna tuntud tegijad. Messikeskuse B-hallis toimuvad kolmel messipäeval konverentsid. Lisaks on võimalik korraldada seminare, tooteesitlusi ning töötube messikeskuse seminariruumis C hallis.

Registreerimine messile INSTRUTEC on avatud.

Registreerimisleht ning tingimused leitavad kodulehel. Märkimisväärne hulk potentsiaalseid kliente, mitmeid koostöö võimalusi. Ära jäta seda suurepärast võimalust kasutamata. Messile on oodatud kõik valdkonna ettevõtted. Registreerimisvorm ja -leping leitav kodulehelt või lisainfo instrutec@fair.ee.

Messitoetus Tallinna väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele ning FIEdele.

Tallinna väike- ja keskmise suurusega ettevõtted ning FIEd, kes plaanivad osaleda Eestis toimuvatel messidel, mis on suunatud ärikontaktide loomisele, uute turustuskanalite leidmisele ja müügi edendamisele, saavad Tallinna linnalt küsida messitoetust.

Kristiine Herkel
Instrutec 2023 projektijuht
Eesti Näituste AS
+372 613 7337
instrutec@fair.ee

List of Participants

Instrutec gives a good overview of the Estonian industrial and technological sector, but also features international exhibitors from Finland, Latvia, Lithuania and Poland. Instrutec brings together industrial and technology companies and professional associations, and offers seminars and workshops.

Enter

Contacts of organizer

Pirita tee 28, Tallinn

WE RECOMMEND WE RECOMMEND